Onze diensten

Wij bieden een ruim assortiment aan diensten

Bij RF Cleaning hebben wij een ruime ervaring in het mooi maken van uw auto, vrachtwagen, bus, motor roldeur en nog veel meer! Wij werken uitsluitend op basis van maatwerk, dit met de simpele reden dat iedere opdracht anders is en zijn eigen aandacht verdient.

Op deze pagina geven wij u graag een impressie van de diensten welke wij u kunnen bieden. Mocht u toch een speciale wens hebben laat deze dan gerust horen, wij denken graag met u mee!

Hoe gaan wij te werk

Onze werkwijze is gebasseerd op maatwerk voor ieder project, dit is omdat ieder project natuurlijk ook anders is.

1. Leg uw opdracht voor

U geeft ons een uitgebreide omschrijving van uw opdracht of u komt langs met bijvoorbeeld uw auto.

2. Wij beoordelen de opdracht

Wij zullen op basis van door u vestrekte informatie, of bijvoorbeeld de meegebrachte auto de opdracht beoordelen.

3. Wij doen een aanbod

Wij zullen u een aanbod doen om de opdracht voor u uit te voeren tegen een dan bepaalde prijs.

Opsomming van onze diensten

Hieronder vindt u een opsomming van de meeste van onze diensten. Het kan voorkomen dat een dienst hier niet beschreven staat! Heeft u andere wensen? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Cleaning en Poetsen

Cleaning en poetsen doen wij voor o.a. Auto's, vrachtwagens, bussen, campers en motoren. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Interieur reinigen

Het reinigen van uw interieur kan op veel verschillende manieren, deze zijn geheel afhankelijk van de staat van het interieur.

Koplampen poetsen

Een doorn in het oog en een slecht licht beeld op de weg! Doffe koplampen, wij kunnen ze weer kraakhelder maken.

Ozon behandeling

Nare geurtjes in de auto? Dat is erg vervelend, maar zeker te verwijderen door middel van een goede professionele ozon behandeling.

Rol/garage deuren

Doffe lelijke garage deur is natuurlijk niet het ideale visite kaartje voor uw bedrijf, wij hebben hiervoor speciale poetsbehandelingen.

Zakelijk

Heeft u meerdere auto's rijden welke u graag in enige regelmaat wilt laten reinigen, poetsen of polijsten? Neem dan gerust contact op voor een offerte.